reclama autocenter

ISU Neamt SMURD

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț a inițiat două proiecte, pentru care are nevoie de sprijinul publicului, pentru a le câștiga. În rândurile următoare remise redacției de către ISU Neamț, puteți afla în ce constau proiectele și cum îi puteți ajuta pe salvatorii nemțeni să le pună în practică. „La nivelul ISU Neamț au fost inițiate două proiecte în cadrul concursului „Schimbarea începe împreună”, concurs sponsorizat de Grupul Rompetrol: “Profesioniști în acordarea primului ajutor calificat” și “Mai puține incendii, mai puțină poluare”. “Profesioniști în acordarea primului ajutor calificat” propune renovarea spațiilor puse la dispoziție de ISU Neamț în cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, pentru a se asigura condițiile necesare funcționării unui centru de formare și pregătire în descarcerare și asistență medicală de urgență. Mai multe detalii despre acest proiect le puteți găsi la link-ul: http://impreunapentrufiecare.ro/node/3177. Proiectul “Mai puține incendii, mai puțină poluare” propune achiziţionarea unui copiator multifuncţional, pentru a reuşi printarea anuală a unor pliante care să fie distribuite către cei 20.000 de elevi de liceu din Neamţ. Scopul final al acestui proiect îl reprezintă reducerea numărului de incendii şi implicit a poluării. Mai multe detalii despre acest proiect le puteți găsi la link-ul: http://impreunapentrufiecare.ro/node/3256.

Având în vedere faptul că regulamentul acestui concurs impune ca 35% din punctajul total să îl reprezinte voturile publicului, avem nevoie de un număr cât mai mare de voturi pentru a avea șanse de câștig. În acest sens, vă adresăm rugămintea să sprijiniți, zilnic până pe data de 23.06.2013, votând o singură dată pe zi de pe un cont de Facebook sau de pe un cont creat pe pagina http://impreunapentrufiecare.ro. Modalitatea de vot este următoarea: a. Intrând de pe un cont de Facebook: https://apps.facebook.com/schimbam_impreuna/. Vi se vor cere câteva date referitoare la identitatea dumneavoastră, precum și o adresă de e-mail. Proiectele nostre le găsiti în lista de proiecte, căutându-le după Numele proiectului= “Profesionisti”, respectiv “incendii”. b. Prin crearea unui cont de utilizator pe http://impreunapentrufiecare.ro. După crearea contului, acesta trebuie activat din e-mail-ul dvs. Odată activat contul trebuie să vă logați cu username-ul și parola cu care v-ați înregistrat pe site, să căutați proiectele nostre în lista de proiecte în același mod ca la punctul a.

Dacă dețineți mai multe adrese de e-mail, puteți crea mai multe conturi de utilizator pe www.impreunapentrufiecare.ro și puteți vota de pe fiecare cont, indiferent de IP-ul calculatorului dumneavoastră. Important e să votați o singură dată pe zi de pe un cont de utilizator, se precizează în comunicatul de presă emis de ISU Neamţ. (Z.C.H.)

Articolul precedentProgram Zilele Oraşului Piatra Neamţ
Articolul următorGherăieştiul – în „pole position”