0:00

ACTUALIZARE Bărbat surprins de un mal de pământ * Opinia ITM Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE:  „Cazul ne-a fost semnalat în această dimineață. Angajatorul este o firmă din Piatra Neamț. Victima este spitalizată, pentru anumite investigații, dar se află în afara oricărui pericol. Dacă nu întrunește condițiile unui accident de muncă, pentru că trebuie să aibă cel puțin trei zile de incapacitate temporară de muncă, cazul ca fi anchetat de firmă”, a declarat Neculai Hârlea, purtătorul de cuvânt al ITM Neamț.

*****

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un bărbat, de 59 de ani, a fost suprins de un mal de pământ, la o adâncime de aproximativ 4 metri, marți, 31 mai, în timp ce lucra la rețeaua de canalizare a satului Buruienești (Doljești).

„La locul indicat s-au deplasat 3 ofiţeri din Comandamentul unităţii şi 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stins incendii – echipată cu accesorii pentru descarcerare şi prim ajutor – şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au constatat că bărbatul era conştient, prins de pământ până la nivelul şoldurilor, picioarele bărbatului erau de o parte şi de cealaltă a unei conducte pe care stătea în momentul surpării malului. La capul persoanei se afla o fantă de acces”, au informat cei de la ISU Neamț, printr-un comunicat de presă.

A fost nevoie și de intervenția unei echipe de la E.ON, deoarece, deasupra locului în care se afla victima, există o conductă electrică subterană, la aproximativ un metru adâncime.

„Pompierii au consolidat malurile, au îndepărtat pământul surpat peste picioare, au imobilizat bărbatul, care acuza dureri la piciorul stâng, şi l-au scos din zona de pericol. Paramedicii au preluat persoana şi au transportat-o la spital”, au descris pașii făcuți pentru salvarea bărbatului cei de la ISU Neamț. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentExpoziție dedicată copiilor la Muzeul de Istorie Piatra Neamţ
Articolul următorLa Piatra Neamţ, o nouă avarie = apă potabilă la presiune scăzută!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.