ISU Neamţ angajează purtător de cuvânt, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al Judeţului Neamţ, rămas fără ofiţer de relaţii publice după plecarea locotenentului Andrei Grancea la Huşi, a decis să angajeze purtător de cuvânt din sursă externă. Totodată, ISU Neamţ scoate la concurs încă 3 posturi de ofiţeri pentru structurile comunicaţii şi tehnologia informaţiei, structura de securitate şi centrul operaţional.

În afară de condiţiile generale de participare la concurs (care sunt pe site-ul ISU), sunt condiţii specifice pentru cadrele militare aflate în rezervă: „Să fie confirmate în arme şi specialităţi militare corespunzătoare funcţiilor pentru care se organizează examen; să nu fi fost trecute în rezervă în condiţiile art. 85 alin. (1) lit. a), d), i), j), k) şi ale art. 87 din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare; să nu fi încetat raporturile de serviciu în condiţiile art. 69 alin. (1) lit. a), c), h), i) şi k) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare ori din motive imputabile lor; să nu dobândească, prin încadrare, potrivit nivelului studiilor, grade militare mai mici decât cele avute în rezervă”.

ISU Neamţ angajează purtător de cuvânt, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Fostul purtător de cuvânt, lt. Andrei Grancea, s-a transferat la Huşi (Vaslui)

La concurs pot participa şi cadrele militare aflate în activitate, care au statul de subofiţeri şi maiştri militari care nu trebuie să se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare; să nu fie puse la dispoziţie ori suspendate din funcţie şi să aibă vechime în corpul din care provin de minimum doi ani.

„Cei interesaţi se pot adresa Biroului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «Petrodava» al judeţului Neamţ, cu sediul în str. Cuejdi nr. 34, Piatra Neamţ, telefon 0233/216816, 0233/216815, interioare 27128, 27007 sau pot accesa pagina oficială de internet www.ijsunt.ro, se arată în comunicatul ISU Neamţ.

„Anunţurile au fost publicate pe pagina oficială de internet a instituţiei, la secţiunea Carieră/Anunţuri angajare (http://www.ijsunt.ro/angajari.php)”. (C.M.)

Articolul precedentLIGA A V-A: Un nou „derby” pentru CSM Ceahlăul * Siretul Doljeşti, meci cu „lanterna roşie”
Articolul următorMaşină în copac la Tazlău * Cinci tineri din Bacău răniţi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.