isj suceava (4)Cu un an școlar tumultos care a trecut, marcat de examene pentru inspectori și cu unul nou în care nu s-a pășit cu dreptul (vezi cazul transferurilor școlare – n.r.), Inspectoratul Şcolar Judeţean (IȘJ) Suceava a anunțat, într-un comunicat de presă, că va organiza o reuniune anuală de management educațional în…. 2013.

Anunțul oficial pare să întărescă zicala: „De-ar ști omul ce-ar păți, dinainte s-ar feri!” Cu toate acestea, avem toate motivele să credem că întâlnirea prilejuită de bilanțul anului școlar 2014-2015, se va „opera” în acest an, mâine, 23 octombrie, cu începere de la ora 10, la Liceul Teoretic „Filadelfia” Suceava, acolo unde sunt așteptați toți directorii școlilor din învăţământul preuniversitar de stat şi particular.

masina timpAșa cum a anunțat prof. Gabriela Scutaru, inspector școlar general adjunct al IȘJ Suceava, agenda reuniunii cuprinde: aspecte relevante privind parteneriatul dintre școli și autorităţile judeţene și locale în soluţionarea problemelor specifice, raport general privind activitatea desfăşurată de IȘJ Suceava, unităţile conexe şi unităţile şcolare în anul şcolar 2014-2015.

La aceeași întâlnire, vor fi prezentate principalele constatări, concluzii și recomandări, în urma evaluărilor externe realizate de către experții ARACIP în școlile sucevene și rezultatele și beneficiile proiectelor europene finalizate ale IȘJ. Inspectorii au anunțat că se va vorbi și despre organizarea activităţii de învăţământ pentru acest an școlar și despre problemele punctuale privind organizarea activităţilor din școli. (M. TEODOROF)

Articolul precedentMESAGERUL DE NEAMŢ 224
Articolul următorACTUALIZARE Ministrul Educației „chefuiește”! Secretarul de stat Şalaru demisionează!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.