Echipa IPJ Neamţ s-a clasat pe locul 3 la turneul interjudeţean de minifotbal al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI). Competiţia a avut loc în perioada 7-8 iunie, la Iaşi.

„Pentru a participa la acest turneu, a trebuit să câştigăm turneul local, la care au mai participat echipele Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. La Iaşi echipa noastră a ocupat un binemeritat loc 3, prima poziţie fiind ocupată de IPJ Iaşi, iar locul secund revenind ISU Bacău. Regulamentul acestui turneu a reunit elemente din regulamentele oficiale de futsal şi minifotbal, jucându-se cu minge nr. 3 şi echipe de 4+1”, a declarat Cristian Cocea, unul dintre componenţii formaţiei.

Din echipa IPJ Neamţ de minifotbal fac parte şase jucători de la Arsenal Văleni (locul 3 în Liga a V-a) şi unul de la campioana Ligii a V-a Neamţ, Bravo Bodeşti, Paul Ciofoaia, care, în tur, a jucat tot pentru Arsenal Văleni. Componenţii echipei IPJ Neamţ îşi desfăşoară activitatea la posturi de poliţie rurală (Văleni, Dumbrava Roşie, Bârgăuani, Girov), Serviciul Rutier, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciul Financiar.

Şi anul trecut echipa IPJ Neamţ s-a clasat tot pe locul 3 la turneul interjudeţean de minifotbal al MAI de la Suceava. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentActualizare REZULTATE Evaluare Națională 2018
Articolul următorO basculantă cu balast s-a răsturnat la Tupilați
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.