Astăzi, 30 iulie, Ionuţ Florescu a fost reales preşedintele SUPERCOOP Târgu Neamţ. În cadrul unei şedinţe a Adunării Generale a Acţionarilor, acesta a fost votat în unanimitate pentru un al doilea mandat de preşedinte.

Ionuţ Florescu este preşedintele SUPERCOOP din anul 2016, mandatul pentru această funcţie fiind de 4 ani.

Într-adevăr, astăzi am fost reales preşedinte al SUPERCOOP, o onoare pentru mine, dar în acelaşi timp şi o mare responsabilitate. Vreau să mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată, colegilor mei pentru implicare, şi nu în ultimul rând familiei mele pentru înţelegere şi susţinere. Societatea SUPERCOOP a fost, este şi va rămâne un reper al mediului privat local şi este de datoria şi obligaţia mea să menţin această ştachetă şi în următorii patru ani. Chiar dacă acum trecem printr-o perioadă dificilă, prin prisma pandemiei şi a efectelor pe care le provoacă nu numai nouă, dar şi majorităţii celor care lucrează în mediul privat, reuşim să ne menţinem şi asigurăm în continuare, în medie 100 de locuri de muncă, salarii, contribuţii la stat şi totodată, servicii şi produse de calitate”, ne-a declarat Ionuţ Florescu.

Prima atestare a Super Coop Târgu Neamț datează din. La nivel de țară există 2.601 de unități cooperatiste în mediul rural și 2.833 de unități cooperatiste în mediul urban.

C.T. STURZU

Articolul precedentCoronavirus: 37 persoane pozitive în Neamț. Sunt 217 cazuri noi în regiunea Nord-Est
Articolul următorDoi răniți și un stâlp de beton distrus după o ciocnire între o mașină și un autobuz
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.