Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: Un răspuns de bun-simț pentru distinșii liberali și prietenii lor, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În lipsă de activități reale, deontologii liberali au ajuns să se ocupe de analize pe text, într-o încercare continuă de a-mi păta imaginea. Distinșii pedeliști se ascund mai nou în spatele colegelor din partid, neavând curajul unei confruntări directe. Sper să observe acești fini analiști ai comunicatelor de presă că m-am adresat lor cu termenul «distinși», astfel încât să nu se mai simtă jigniți. Acești oameni speciali, care îi servesc pe nemțeni și interesul public al județului doar din declarații, nu sunt capabili să realizeze proiecte pentru Neamț și speră ca, prin intermediul prietenilor și a doamnelor din partid, să câștige ceva capital electoral împroșcând cu noroi în adversari.

Dragi urmași ai lui Băsescu și Boc, spre deosebire de mulți dintre domniile voastre am cei șapte ani de acasă, bun simț și respect pentru toți concetățenii mei. Însă, de fiecare dată când mă adresez vouă, îmi dau seama că am de-a face cu niște trădători politici, persoane care nu dau doi bani pe nemțeni și pe problemele lor. De aceea, dragi băsiști, îmi vine greu să vă percep ca pe niște persoane demne de respect”.

Articolul precedentEforturile deputatului Cătălin Drăguşanu au fost în van: Şedinţa Comisiei de Transporturi de la Piatra Neamţ s-a anulat
Articolul următorAdrian Alui Gheorghe, invitat al Târgului Internaţional de Carte de la Belgrad
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.