arsene 03„Gestul premierului Ponta de a-și da demisia reprezintă o asumare politică ce denotă demnitate. Situația petrecută în ultima perioadă nu putea fi ignorată nici de coaliția de guvernare și nici de premierul Victor Ponta. Decizia luată de prim-ministru este una care dovedește că actuala coaliție și premierul au înțeles care e modul de raportare la astfel de evenimente. Această decizie trebuie să fie tratată cu înțelepciune de clasa politică, deoarece orice pas greșit ar putea să compromită rezultatele bune înregistrate de România până la ora actuală.

Din punctul meu de vedere, reprezentanții clasei politice trebuie să găsească o soluție pentru stabilitate, deoarece lucrul cel mai grav ar fi să ajungem într-un haos din punct de vedere politic. Trebuie să luăm acum decizii raționale astfel încât societatea să nu resimtă foarte mult tot acest tumult.

Actuala coaliție de guvernare este solidă, iar împreună cu partenerii noștri, PSD își va asuma în continuare guvernarea.

În privința solicitării venite din partea PNL referitoare la alegerile anticipate, nu cred că este una oportună în acest moment. Propunerea PNL ar însemna ca, de acum înainte, câteva luni de zile să avem un guvern interimar, instabil, în condițiile în care avem de adoptat o serie de măsuri și legi importante”.

Articolul precedentMircea Duşa, prima reacţie după nominalizarea ca premier-interimar
Articolul următorACTUALIZARE Balurile bobocilor, doar în cluburi controlate de pompieri OPINIA PREFECTURII
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Cea mai rationala decizie o reprezinta alegerile anticipate.Schimbarea trebuie facuta total,trebuie scosi cei care dorm din 1990 in salile parlamentului si vin cu promisiuni odata la patru ani.Aceasta doctrina adoptata de Iliescu si dusa mai departe de predecesorii lui trebuie uitata pentru totdeauna.Le ajunge 25 de ani.

Comments are closed.