ionel arsene„PNL continuă politica scandalului pe care vechii pedeliști, acum colegii lor de partid, au promovat-o alături de Traian Băsescu timp de 10 ani. După ce li s-a explicat de sute de ori, atât celor din PNL, cât și mai nou aliaților lor din PMP, că Master Planul General pe Transport este un lucru benefic pentru regiunea Moldovei, iar Comisia Europeană a aprobat documentul strategic pentru infrastructura românească, reprezentanții celor două partide continuă să promoveze un politicianism de joasă speţă, prin care încearcă să dezinformeze populația. Până la urmă se va ajunge la un punct la care vor trebui să renunţe la aceste lucruri în faţa adevărului evident și vor trebui să recunoască faptul că Master Planul reprezintă un lucru bun pentru Moldova.

În loc să piardă timpul cu tot felul de acțiuni politicianiste, reprezentanții PNL din Moldova, în special cei din Iași care astăzi sunt foarte vocali, ar trebui să ceară socoteală colegilor lor pedeliști, pe care acum i-au absolvit de orice vină pentru dezastrul din România ultimilor ani, de ce au blocat în ultimii ani în mod sistematic construcția de autostrăzi în țara noastră.

Este regretabil faptul că PNL nu poate ieși nicicum din logica demagogiei și mizează pe tot felul de dezinformări pentru a câștiga o brumă de capital electoral. Eu și colegii mei de la PSD îi reprezentăm pe toți cetățenii din județele Moldovei, în vreme ce PNL reprezintă în regiunea noastră doar setea de putere. Dacă ar fi cu adevărat interesați de problemele românilor, atunci ar trebui să susțină implementarea Masterplanului și nu să încerce sub orice formă să descalifice acest document strategic.

Programul Operațional Infrastructura Mare, alături de Masterul Planul General pentru Transport, față de care forul european nu a mai avut comentarii, vor asigura o dezvoltare adecvată a structurii de autostrăzi a Romaniei. Pentru a reuși să punem în aplicare această strategie avem nevoie de consens și stabilitate politică. Îmi exprim încă o dată încrederea că acest document strategic al României va ajuta la creșterea investițiilor și creșterea economică a Moldovei. Totodată, sper ca PNL să înțeleagă o dată pentru totdeauna că, dacă vom continua cu politica scandalului, nu vom reuși să asigurăm dezvoltarea și modernizarea României”.

Articolul precedentBiciclist omorât pe contrasens
Articolul următorZiua Națională a Ambulanței
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.