ionel arsene 7„O infrastructură modernă pentru judeţele din Moldova şi care să asigure legătura cu Vestul Europei reprezintă un deziderat pe care l-am susţinut şi promovat alături de colegii mei din PSD. Sper că noul Guvern va acorda aceeaşi prioritate autostrăzii Târgu-Mureş – Iaşi, aşa cum a făcut-o Guvernul PSD, care a inclus-o între obiectivele sale principale. Îmi doresc ca această autostradă, care va străbate şi oraşul Târgu Neamţ, să fie realizată cât mai curând, ea reprezentând o oportunitate economică pentru judeţul Neamţ, dar şi pentru regiunea Moldovei. Includerea acestei rute în Master Planul General de Transport a reprezentat un prim pas pentru judeţele din Moldova pentru a se interconecta cu Transilvania şi pentru a facilita accesul către Vestul Europei.

Ca vicepreşedinte al Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor, dar mai ales în calitate de reprezentant al judeţului Neamţ în Parlamentul României, am militat pentru ca acest proiect de infrastructură să fie cuprins în Master Plan. Este esenţial ca proiectele bune începute de guvernul PSD să fie continuate, deoarece beneficiarii acestora sunt cetăţenii.

Neamţul şi judeţele din Moldova au nevoie de această autostradă. Voi monitoriza foarte atent activitatea Guvernului Cioloş, în special pe cea a Ministerului Transporturilor, pentru a mă asigura că acest proiect de infrastructură este dus la îndeplinire”.

1 COMENTARIU

  1. mai ionele , cu autostrada asta ne-ai amagit cam de multi ani asa ca las mai moale, ciolos nici prin cap nu-i trece asa ceva !!!

Comments are closed.