reclama autocenter

„A fost o onoare pentru mine prezența unui număr important de istorici, arheologi, reprezentanți ai bisericilor și ai agențiilor de turism din județ în urma apelului pe care l-am lansat către aceștia, pentru a avea o primă discuție cu privire la transformarea județului Neamț într-un adevărat brand de țară.

Mă bucur că alături de personalități ale Neamțului am putut construi un dialog deschis, concentrat pe teme majore ce țin de importanța reperelor de patrimoniu. Am asistat la expuneri de idei care au pus în valoare tema abordată și ne-au convins că este momentul schimbărilor îndrăznețe. După discuția de vineri pot spune că vom pleca la drum cu un proiect fezabil și parteneriate extraordinare cu specialiștii Neamțului.

Întâlnirea care a avut loc la Consiliul Județean este un semnal către toți nemțenii că ne concentrăm atenția asupra a tot ceea ce alții au neglijat: cultură, istorie, tradiție și natură. Sunt bucuros că toți cei prezenți au înțeles ceea ce îmi doresc să fac pentru județul nostru, că au primit mesajul nostru cu brațele deschise și că au spus „DA!” muncii de echipă pentru binele Neamțului!

Le mulțumesc tuturor participanților și îi asigur că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a transforma în realitate acest proiect. Trebuie să arătăm că se poate!”. 

Articolul precedentSub influenţa alcoolului, s-a „fugărit” cu Poliţia până la Girov!
Articolul următorACTUALIZARE Accident cumplit la Bicaz Chei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.