ionel arsene „Camera Deputaţilor a adoptat astăzi proiectul de lege privind pensiile militare de stat, o iniţiativă legislativă importantă pentru o categorie aparte a populaţiei României, care îşi pune viaţa în slujba asigurării securităţii naţionale. Am promis că vom face acest lucru şi ne-am ţinut de cuvânt.

Adoptarea proiectului privind pensiile speciale ale militarilor reprezintă o decizie firească faţă de persoanele care sunt supuse unor riscuri şi privaţiuni de-a lungul întregii cariere. Aceasta este doar una dintre reparațiile făcute de actuala guvernare față de militari.

PSD şi aliaţii săi politici au demonstrat că sunt atenţi la nevoile oamenilor şi, mai ales, că are o raportare responsabilă faţă de banul public. Pe tot parcursul guvernării ne-am ţinut de cuvânt faţă de români: am asigurat reparaţiile sociale, grija pentru cei loviţi de criză și sprijinul pentru pensionari, militari, agricultori.
Mai sunt multe de făcut, dar direcţia pe care România s-a înscris este bună şi rezultatele demonstrează responsabilitatea față de voturile românilor și nevoile lor”.