pietricica turism

Președintele filialei Neamț a PSD și al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a întâlnit joi, 8 iunie, cu Mihaela Marian, candidatul social-democrat la Primăria Bălțătești, cu o parte din susținătorii acesteia și membri din organizația locală a PSD.

Însoțit de alți lideri ai filialei, între care s-au remarcat primarul de Târgu Neamț, Daniel Harpa, și senatorul Emilia Arcan, Ionel Arsene a declarat în fața auditoriului că o va susține pe Mihaela Marian în toate proiectele pentru comuna Bălțătești, lucru subliniat de însuși candidatul la funcția de primar, care a precizat că ”vom face o echipă bună, împreună cu președintele Consiliului Județean, vom realiza multe în comună”.

Și primarul Daniel Harpa, și senatorul Emilia Arcan s-au pronunțat în favoarea Mihaelei Marian ca fiind cel mai potrivit om pentru a conduce comuna Bălțătești.

Ionel Arsene, liderul social-democraților și președintele CJ Neamț, s-a declarat ”mândru de candidata PSD, care vine în fața electoratului cu un proiect curajos și modern pentru comună”.

Îi promit tot suportul Consiliului Județean Neamț și al Guvernului României pentru îndeplinirea lui. Le mulțumesc locuitorilor din Bălțătești pentru modul în care ne-au încurajat în această campanie electorală și le garantez că Mihaela Marian este omul potrivit să conducă destinele comunității lor în următorii ani. Este persoana potrivită pentru comuna Bălțătești. Vă asigur de asta! Mi-a comunicat problemele comunei și vă pot asigura de tot sprijinul meu. Peste două săptămâni, vom primi vizita ministrului Apărării, aici, la Bălțătești, pentru a discuta despre stațiunea din comună și despre investițiile viitoare. Sunt convins că vom putea face din stațiunea Bălțătești una din cele mai frumoase stațiuni din țară. Mă angajez în fața dvs. că o voi susține pe doamna Mihaela Marian, în toate proiectele pentru comuna Bălțătești. Am convingerea că doamna Mihaela Marian va fi primarul dvs.”, a adăugat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț. (C.T.S.)