ionel arsene„PSD a fost și va rămâne un partid unit, indiferent de situațiile grele prin care trece. Nu s-a pus nicio secundă problema ca PSD să nu mai susțină un Guvern din care face parte și care, în timpul mandatului, a reușit o serie de rezultate foarte bune pentru România. Victor Ponta este premierul României, unul dintre cei mai buni pe care i-a avut țara noastră, el beneficiind pe mai departe de încrederea și sprijinul partidului.

Premierul Victor Ponta, precum și alți foști miniștri PNL și chiar președintele Klaus Iohannis, trebuie să beneficieze de o prezumție de nevinovăție. Îmi pare rău să văd această dublă măsură când vine vorba de președintele statului și de PNL în privința situației juridice a unei persoane.

Văd cum PNL a căzut pradă unei politici a propriului interes, fără să țină cont de românii obișnuiți și de problemele lor. Prin politizarea actului de justiție, PNL își dorește să creeze în România instabilitate politică. Într-un context regional tensionat, țara noastră are nevoie de predictibilitate și calm. Moţiunea de cenzură este o armă legitimă a Opoziţiei, dar PNL pare că doar asta ştie să facă: moțiuni peste moțiuni și cereri absurde de demisie.

Nu pot să nu remarc un alt lucru – PNL tratează în mod selectiv și în funcție de interes dosarele din justiție. PNL se pretinde un apărător al justiției, însă, în același timp, apără justiția doar când îi convine si o folosește după bunul plac în jocurile politice. Așa ceva nu e normal.

La acest moment, Guvernul se bazează pe o majoritate parlamentară stabilă și funcțională. Ceea ce tot vedem în legătură cu presupuse neînţelegeri sunt doar speculaţii și zvonuri, care trebuie ignorate de cetățeni”.

Articolul precedentMugur Cozmanciuc: PSD trebuie să dovedească dacă vrea un Parlament credibil. Demiterea lui Ponta, un gest de responsabilitate!
Articolul următorA murit electrocutat la pescuit!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.