0:00

Ionel Arsene: ”Bun venit, Andrei Ignat, în rândul social-democraților nemțeni!”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCu această formulare s-a făcut ”botezul” social democrat al celui care a fost liberal, liberal-reformator, român cu inițiativă liberală și, ulterior, independent, Andrei Ignat. Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a fost cel care a făcut anunțul oficial, în cadrul unei conferințe de presă. Debutul lui Ignat în noul partid a fost, evident, presărat cu cuvinte bune și de apreciere, din toate părțile spre toate părțile.

Sunt extrem de bucuros că un om ca Andrei Ignat, un om care a demonstrat în votul popular că este un om valoros și apreciat de comunitatea din județul Neamț, și în special din Piatra Neamț, a ales să facă pasul și să vină alături de social-democrații nemțeni. Așa cum am mai spus, sunt bucuros și vreau să-i mulțumesc dlui Ignat pentru că s-a alăturat PSD. Vreau să-l asigur că PSD Neamț este o familie, o familie unită, este un partid care pune mai presus de orice interesul cetățeanului din județul Neamț și cred că am demonstrat că suntem un partid de oameni serioși, care ne ținem de cuvânt și acolo unde suntem aleși ne facem treaba așa cum trebuie, și în administrație, și în Parlamentul României, și oriunde ocupăm funcții alese sau numite, de demnități publice. Eu cred că PSD Neamț, prin venirea dlui Ignat, s-a întărit. Cred că organizația municipală PSD Piatra Neamț devine o organizație mai puternică prin venirea dlui Ignat. (…) Am convingerea că Andrei Ignat va aduce în PSD ideile cu care s-a prezentat în vară în fața electoratului din Piatra Neamț, electorat care l-a apreciat și i-a dat în jur de 2.000 de voturi. Eu vă spun, ca un om care am o experiență politică și electorală, că un independent care ia 2.000 de voturi din Piatra Neamț este un om apreciat de comunitate și un om în care oamenii cred. Acesta e motivul pentru care am spus că suntem extrem de bucuroși că Andrei Ignat a ales să vină alături de noi”, a declarat Ionel Arsene.

Răspunsul a venit pe măsură, la pachet cu niște explicații.

Trebuie să știți că venirea mea e susținută și de cei care m-au promovat și m-au susținut în campania electorală pentru Primăria Piatra Neamț. De ce sunt aici? Consider că, la ora actuală, România are nevoie, în primul rând, de stabilitate și PSD este singurul partid din România, la ora la care discutăm, care, prin structură și oamenii pe care-i are, poate asigura un act de guvernare corect și performant. Vorbeam de stabilitate, în primul rând.

De asemenea, Partidul Social Democrat a manifestat întotdeauna deschidere și înțelegere la nevoile economice ale țării și cele mai de dreapta măsuri au fost luate cu susținerea și cu promovarea PSD; mă refer aici la scăderea TVA, la reducerea impozitului pe dividende, la eliminarea a peste 100 de taxe. Nu în ultimul rând, am găsit înțelegere și cooperare pentru a dezvolta ce am propus și deschis ca parteneriat pentru cetățenii din Piatra Neamț, lucruri pe care împreună le vom desăvârși la un nivel pe care eu îl doresc cât mai performant. Sunt aici, pentru că în echipa PSD Neamț s-a manifestat acea înțelegere față de ceea ce electoratul reclamă partidelor și anume dorința de înnoire. PSD Neamț pune în fața electoratului o echipă de oameni tineri, care au făcut politică la nivel local, au experiența necesară în administrație și sunt convins că vor reprezenta cu cinste în Parlament. Recomand tuturor celor care vor să pună umărul s-o facă cu toată încrederea, pentru că în PSD se poate vorbi de un cadru de afirmare, de o carieră politică și sunt deschis și voi sprijini orice acțiune pe care partidul și oamenii săi o vor face în interesul cetățenilor din Piatra Neamț”, a declarat Andrei Ignat.
(D.O.)

Articolul precedentACTUALIZARE LIGA A III-A: CSM Roman – Avântul Valea Mărului 4-3 (2-1)
Articolul următorȘef nou la Poliția Rutieră Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.