reclama autocenter

Alexandru Drăgan, preşedintele interimar al PDL Neamţ, are, de vreo câteva zile, un aliat de nădejde, colegul Ion Rotaru. Edilul de la Alexandru cel Bun şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ, iar ieri a declarat că vrea să conducă şi organizaţia municipală a PDL.

“Vom schimba totul, inclusiv şefii de la anumite instituţii. Nu vom face jocul nimănui, dar trebuie să ne punem oamenii noştri pe anumite funcţii”, a declarat primarul Ion Rotaru.

Prin revenirea lui Rotaru în prim-planul politiciii judeţene şi municipale, lucrurile se complică pentru unii primari  care stau în cumpănă, însă problema cea mai delicată este a consilierilor judeţeni din parte PDL, care, în ultimii doi ani, au făcut front comun cu PSD. În schimb, Alexandru Drăgan a anunţat că nu vrea să excludă pe nimeni din partid, însă, în politică, totul este posibil. (C.N.)

Articolul precedentDe la 1 aprilie încep lucrările la Casa Culturii Târgu-Neamț
Articolul următorHCM Roman: Greul abia acum începe

2 COMENTARII

  1. Da, mai ieri isi anunta candidatura la primaria Piatra-Neamt din partea UNPR-ului, iar astazi din partea PDL-ului!!! Haideti dom’ primar, va hotarati odata sau aburiti lumea? Ce stiu eu, este faptul ca Pinalti vrea sa-i predea din nou stafeta lui Ionica Rotaru, iar el(pinalty) sa ajunga senator de Neamt! Mai vorghim la momentul respectiv

  2. Bine, domnu Ion, dar cu Eba cum rămâne? Că ea a trecut cu Ştefan la Partidul d-nei Udrea et
    co. Poate o lămureşti să vină la PDL Piatra-Neamţ, ca să avem şi noi pe cine alege la parlamentare.

Comments are closed.