0:00

Ioan Chelaru ratează CCR, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Lucian Bolcaș, fost deputat PRM, este propunerea PSD pentru funcția de judecător al Curții Constituționale. Astfel, senatorul romașcan Ioan Chelaru, al cărui nume a fost tot mai vehiculat în ultima lună, a pierdut “șansa”, fapt ce nu reprezintă o noutate pentru persoana sa, fiind – de-a lungul carierei politice – “numit” chiar și ministru, dar niciodată uns. Bolcaș ar urma să ocupe locul rămas vacant după plecarea Iuliei Moțoc, ce urmează să depună, pe 18 decembrie, jurământul ca judecător la CEDO. Lucian Bolcaș a fost avocatul lui Adrian Năstase în dosarul Trofeul Calității. Până în 2008 a fost deputat PRM, iar în 2010, după ce a fost exclus din formațiune, s-a înscris în PSD Ilfov. ”Am fost propus de PSD. Evident că voi accepta, este o onoare”, a declarat Bolcaș pentru Mediafax. Întrebat când anume va fi numit, el a declarat că “probabil săptămâna viitoare, deoarece pe 18 decembrie expiră mandatul Iuliei Moțoc”. “Am fost propus nu în locul doamnei Motoc, ci pe propriul meu loc”, a adăugat Lucian Bolcaș. Pentru a ajunge judecător, Bolcaș mai trebuie să fie votat și de plenul Senatului. (C.M.)

Articolul precedentBatem recordul la copii cu părinți plecați peste hotare
Articolul următorZiarul Ceahlăul cere: Demisia, domnule Chirilă!

4 COMENTARII

  1. GHELARU AI LUATO IN BARBA DE LA PRM NU TI-AI FACUT DATORIA SI AI LUCRAT NUMAI PENTRU TINE SI GASCA TA , VEZI IN CE PARTID TE-AI CLOCIT, LA UNS PE AVOCATUL LUI NASTASE TU NU AI VALOARE ESTI PREA TARAN CA SA AJUNGI LA CCR.

  2. Domnul Chelaru acum plateste PENTRU BLATUL FACUT CU PARTIDUL LUI PINALTI LA ALEGERILE LOCALE CAND A DSESEMNAT LA PIATRA NEAMT SI TARGU NEAMT OAMENI FARA SANSE CA SA CASTIGE scaunul de primarLa Targu Neamt a iesit totusi dl harpa care era cotat cu sanse extrem de mici c a s a castige. .PONTA A STIUT ASTA Si acum DOMNUL CHELARU PLATESTE .BLAT INSEAMNA TRADARE SI TRADAREA SE PLATESTE!cred ca la alegerile din 2016 dl Chelaru va fi trimis la plimbare sa-i tina de urat d-lui Bivolaru!

Comentariile sunt închise.