0:00

Intervenție de durată pentru un incendiu de proporții. Flăcările au mistuit circa 10 hectare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMilitarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț s-au luptat cu flăcările aproximativ 5 ore și jumătate la un incendiu de vegetație ce a avut loc în localitatea Pârâul Cârjei din comuna Borca. Evenimentul a avut loc pe 26 martie, forțele de intervenție fiind solicitate prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 17:00. Au intervenit salvatorii de la SVSU Borca și Garda nr. 2 de Intervenție Poiana Teiului.

Incendiu a transforat în scrum aproximativ 10 hectarede ierburi uscate. “Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Intervenția a durat aproximativ 5,30 ore. Accesul până la locul unde se manifestau flăcările a fost de 2 km față de drum“, conform ISU Neamț.

(G.S.)

FOTO: ISU Neamț

Articolul precedentAccident cu victimă după o manevră neinspirată
Articolul următorComunicat de presă. Organizația județeană a PNL Neamț: Echipa PNL Neamț va câştiga alegerile din 2024, este o certitudine!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.