Întâlnire UNPR de rang înalt, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Sfârșitul de săptămână a fost unul plin pentru organizația UNPR Neamț. Hotelul „Bistrița” din Durău a fost gazda întâlnirii liderilor UNPR de la București cu președintele și cu membrii UNPR Neamț. De la București a venit Gabriel Oprea, vicepremier al României, însoțit de mai-marii organizației, Neculai Onțanu, Șerban Mihăilescu și Valeriu Steriu. Principalele probleme abordate în cadrul întâlnirii au fost cele ce privesc agricultura, administrația publică și securitatea națională. De la întrunirea UNPR de la Durău nu au lipsit nici cei doi parlamentari UNPR de Neamț, deputatul Marian Enache și senatorul Liviu Bumbu. ”Am discutat la această întâlnire despre trei domenii de activitate unde UNPR deține controlul – din punctul de vedere al specialiștilor pe care îi are în rândurile partidului. Sunt oameni care de-a lungul timpului au dovedit că au cunoștințe temeinice în agricultură, administrație și securitate națională”, a declarat Culiță Tărâță, președinte UNPR Neamț și singurul președinte de CJ din țară ales pe listele UNPR. ”A fost o întâlnire regională a UNPR, pe regiunea Nord-Est, iar unul dintre subiectele abordate a fost agricultura, domeniu care este o prioritate a partidului nostru. Avem o expertiză bună în acest domeniu, avem specialiști, Culiță Tărâță este cel mai mare fermier din România, iar senatorul Liviu Bumbu este un foarte bun expert în politici agricole”, a spus Valeriu Steriu, președinte al Comisiei Prezidențiale pentru Agricultură. (I.C.)

Articolul precedentRomeo Roman, membru AGA la Civitas
Articolul următorMarc şi Margine, sub tricolor

2 COMENTARII

  1. a fost o intalnire de ciocoi,fiindca amaratii membri unpr nu au cu ce se deplasa la durau sa asculte gargara chiaburilor.daca tot iubiti agricultura nu era mai frumos sa umpleti casa de cultura cu cei ce sub o forma sau alta conduc microferme,gospodarii.intelegeau si cei de la talpa tarii ca pe unpr chiar il interteseaza agricultura,asa au venit boierii in hambarele lui tarata sa vada cu ce iese la inaintare.DE ACEEA UNPR ESTE CATALOGAT CA UN SRL IZOLAT DE MULTIME SI ESTE O BALAMAA POLITICA.ajunge cu gargara uneperista daca sunteti in stare de ceva comunicati cu poporul si nu va izolati in turn de fildes.potrivit legii administratiei tarata nu este fermier ci presedintele cj neamt.daca sefii unpr vor sa fie fermier nu are decat sa-si dea demisia

    • usor nene ca ti se sparge vreo vana, ceva. niste oameni rai, uneperistii astia. cum nu au venit ei sa le explice „fermierilor” ce productii fantastice obtin folosind tractoare U650 si zilieri cu sapa. deci la faza asta, chiar m-am suparat. trebuie sa facem o petitie, pe care sa o semneze toti „fermierii adevarati” (aici vorbim de cei care au maxim 1 hectar de pamant impartit prin judet in minim 7-8 parcele) prin care sa cerem guvernului sa creasca procentul de natalitate (ca ramanem fara oameni la prasit) si sa refaca fosta fabrica de tractoare U650 pentru ca noi nu vrem utilaje asemenatoare cu ale chiaburilor.

Comments are closed.