Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi şi managerul acestuia, dr. Gabriel Oprişanu, au fost nominalizaţi la două dintre cele mai importante premii care se acordă la nivel internaţional în sfera medicală. Premiile sunt acordate de Global Club of Leaders, o organizaţie care are sediul în Oxford, Marea Britanie şi care, din 2003, premiază cele mai importante contribuţii aduse la nivel regional în domeniile sănătăţii, afacerilor, ştiinţei şi culturii.

Dr. Gabriel Oprişanu a fost nominalizat la premiul „Manager of the Year” (managerul anului), iar Institutul de Psihiatrie „Socola” a fost nominalizat la categoria „Best Hospital” (cel mai bun spital), fiind considerat unul dintre cei mai buni furnizori regionali de servicii medicale. Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi este singurul spital nominalizat din România. Selecția a fost realizată de centrele de analiză din cadrul Global Club of Leaders, în colaborare cu European Medical Association, și a inclus o analiză a resurselor statistice publice, apariţiile în mass-media specializate, datele primite de la asociațiile medicale, participarea la conferințe și expoziții.

„Acestă nominalizare reprezină o recunoaştere a calităţii muncii depuse şi a performanţelor medicale ale specialiştilor din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi. De altfel, după colaborările şi schimburile de experienţă stabilite la nivel internaţional şi după proiectele pe care le avem în derulare sau pe care urmează să le demarăm, selectarea Institutului pentru premiul Best Hospital este dovada faptului că o activitate de calitate va fi întotdeauna recunoscută şi apreciată, mai ales în domeniul medical”, a declarat dr. Gabriel Oprişanu. (ZCH NEWS; FOTO: Institutul de Psihiatrie „Socola”)

Articolul precedentChimiștii nemțeni de top la două concursuri naționale de prestigiu
Articolul următorUn copac a căzut peste picioarele bărbatului care îl tăia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.