0:00

Instituțiile publice din Neamț angajează, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Şomerii cu studii superioare în ştiinţe economice şi vechime în muncă au ocazia să lucreze în cadrul a trei instituţii publice din Neamţ care-au scos mai multe posturi la concurs. Este vorba despre Biroul Vamal de Interior Neamţ, Direcţia Taxe şi Impozite Piatra-Neamţ şi Prefectura Judeţului Neamţ.

Pentru postul de inspector vamal, clasa I, grad profesional superior din cadrul Biroului Vamal de Interior Neamț, candidatii trebuie să aibă:

  • · studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • · vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani;

cunoştințe de operare PC: nivel mediu.

Proba scrisă va avea loc pe 28 februarie 2014, ora 10:00, urmând ca interviul să fie susţinut pe 05 martie 2014, la ora 10.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Iași din Iași, str. Anastasie Panu nr. 26, etaj 1, camera 208, Județul Iași, telefon 0232/213.332, interior 2224 sau 2226.

Şi Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă de şef birou – Biroul Evidenţă Contabilă, Evidenţă Venituri/Amenzi şi IT, Urmărire din cadrul Direcţiei Taxe şi Impozite a Municipiului Piatra Neamţ, Judeţul Neamţ. Cei care vor sa ocupe aceasta functie trebuie sa aiba:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 2 ani.

Concursul constând în proba  scrisă va avea loc pe 20 martie la ora 10,00, urmând ca data și ora interviului sa fie comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din str. Eforie nr. 5, Sector 5, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.

Şi cei care vor să lucreze în cadrul Prefecturii Județului Neamț au o şansă în luna martie. Instituţia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional asistent in cadrul Serviciului pentru Afaceri Europene, Relații Internaționale, Dezvoltare Economică, Strategii și Programe Guvernamentale, Monitorizarea Serviciilor Publice Deconcentrate, Situații de Urgență, Servicii Comunitare de Utilități Publice și Ordine Publică, Compartimentul Monitorizarea Serviciilor Publice Deconcentrate. Candidaţii trebuie să aibă:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • cunoștințe de operare PC: Word, Excel, Internet;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul va avea loc dupa cum urmeaza:

  • 19 martie 2014, ora 10:00: proba scrisă;
  • 21 martie 2014, ora 10:00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina de internet a institutiei sau la sediul Prefecturii Județului Neamț din Piatra Neamț, str. Alexandru cel Bun nr. 27, Județul Neamț, telefon 0233/218.500, interior 29026. (I.H.S)

Articolul precedentPiețele din Piatra Neamț / Protecție pentru mafia barurilor?
Articolul următorFESTIVALUL-CONCURS „FLORILE CEAHLĂULUI”