0:00

Mai multe percheziții domiciliare au fost efectuate de oamenii legii într-un dosar penal cu suspiciuni de comitere a infracțiunii de înșelăciune. Patronul unei firme de producție mobilă a încasat sume cu titlu de avans de la mai mulți clienți, iar apoi a plecat din țară. Pe 4 octombrie polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Suceava au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în cauza în care suspect este administratorul unei societăți comerciale din localitatea Stamate, comuna Fântânele. În cadrul acțiunii au fost percheziționate imobile din Fântânele și Suceava, pentru identificarea de mijloace materiale de probă, iar anchetatorii au ridicat acte contabile și alte înscrisuri.

Înșelăciune cu mobilă: patronul suspectat că a luat bani de la clienți a plecat din țară, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Cauza privește fapte comise în perioada 2021-2023, de către administratorul societății care a indus în eroare mai multe persoane fizice, cărora le-a prezentat ca adevărat faptul mincinos că va executa articole de mobilier, a încasat sume de bani cu titlu de  avansuri, a utilizat mijloace frauduroase constând în contracte de prestări servicii/facturi, etc. emise în numele agentului economic pe care-l administra, însă nu a confecționat mobilierul și nici nu a restituit avansurile încasate”, conform IPJ Suceava. Din cercetări s-a stabilit faptul ca suspectul a părăsit teritoriul României, fiind efectuate verificări în vederea identificării acestuia. (G.S.; FOTO: IPJ Suceava)

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „Am votat pentru modificarea legii privind protecția și promovarea drepturilor copilului”
Articolul următorAvertizare RO-ALERT: Urs văzut în zona „la Caiace”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.