0:00

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Neamţ anunţă că 5 comune nemţene vor beneficia de înregistrarea sistematică a imobilelor din fonduri europene. Potrivit sursei citate este vorba despre Borca, Dămuc, Pipirig, Săvineşti şi Tarcău.

Înregistrarea sistematică a imobilelor în 5 comune nemţene din fonduri europene, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Finanțarea acestor servicii este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional-Proiectul major privind «Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România». Procedura de achiziție publică se desfășoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot. Procedura va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale/lot pentru o perioadă de 24 de luni”, precizează OCPI Neamţ, într-un comunicat de presă.

Înregistrarea sistematică a imobilelor în 5 comune nemţene din fonduri europene, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAgenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat procedura de licitație deschisă pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 246 de unități administrativ-teritoriale, din 30 de județe. Mai multe informații despre proiectul „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” puteți găsi AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentEdiţia a II-a a expoziţiei „Grădina cu ii” poate fi vizitată duminică, 21 iunie
Articolul următorCoronavirus: Încă două persoane, dintre care una posibil reinfectată, au decedat. Numărul total ajunge la 57 în Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.