hagi premiu 03În România este înjurat, dar străinii îl premiază!

La doar câteva zile după ce a fost acuzat, fără probe, de italianul de la Iaşi că “umblă” la arbitri, Gheorghe Hagi a fost premiat la Monte Carlo, într-o companie de invidiat: francezul David Trezeguet, rusul Rinat Dasaev și argentinianul Daniel Passarella.

Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor a primit trofeul Golden Foot, luni (21 septembrie) seara, în gala cu același nume desfășurată la Monte Carlo, potrivit site-ului oficial al Academiei Hagi. Hagi a primit prestigiosul trofeu de la prințul Albert de Monaco.

Totodată, Gheorghe Hagi și-a imprimat talpa piciorului pe aleea “Promenada Campionilor” de pe riviera monegască, acolo unde au mai primit această recunoștință de-a lungul timpului fotbaliști celebri ai planetei, precum Pele, Maradona, Roberto Baggio, Platini, Zidane, Beckenbauer sau Matthaeus.

Gheorghe Hagi are amintiri plăcute de la Monte Carlo, în Principat reușind să-și treacă în palmares două Supercupe ale Europei, cu Steaua și Galatasaray, notează sursa amintită. (ZCH NEWS; FOTO: Facebook)

Articolul precedentBoala limbii albastre se extinde în nordul Moldovei: 28 de cazuri!
Articolul următorGrevă japoneză la CFR!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.