Înjunghiat de nenumărate ori de cumnat, un romașcan este în stare gravă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi bărbați din Roman, unul de 31 de ani și celălalt de 39 de ani, s-au luat la ceartă, azi noapte, 27 august, pe la ora 2, după ce au băut împreună. Scandalul s-a petrecut acasă la cel mai în vârstă și, la un moment dat, n-au mai reușit să se înțeleagă. Conflictul a fost însă, repede tranșat de musafir, care a pus mâna pe cuțit și și-a înjunghiat cumnatul de mai multe ori.

Vecinii au sunat la 112 și la fața locului a ajuns un echipaj medical de ambulanță, care l-a luat pe bărbatul de 39 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate și l-a transportat la spital. În această dimineață, 27 august, rănitul este internat în secția reanimare la Spitalul Municipal de Urgență Roman: „Pacientul are mai multe plăgi tăiate pe față, mână, torace și este internat în ATI”, a declarat Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al SMU Roman.

Polițiștii romașcani, care au făcut cercetările la fața locului, au deschis un dosar de lovire, urmând ca în funcție de constatările medicilor legiști să clarifice exact încadrarea juridică a faptei. „La data de 27 august a.c., în jurul orei 0.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani, din Roman, a fost victima unei agresiuni fizice. Din investigațiile efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în noaptea de 26/27 august a.c., pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 31 de ani, din Roman, l-ar fi agresat fizic pe cumnatul său de 39 de ani, folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau în incinta locuinței acestuia. Bărbatul în cauză a suferit multiple leziuni ce au necesitat transportarea la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Probabil după ce se va trezi din beție, agresorul va fi audiat.

C.I.

Articolul precedentMugur Cozmanciuc: „Nemțenii au dreptul să știe adevărul: România s-a împrumutat pentru a acoperi deficitul bugetar și pentru a plăti împrumuturile luate în trecut de PSD”
Articolul următorȘtire actualizată. Biciclist accidentat mortal la Brusturi. Foto