Infrastructura rutieră din județul Neamț, o prioritate pentru Guvernul PNL, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInvestițiile în infrastructura rutieră a județului Neamț continuă. Așa cum a anunțat ministrul Transporturilor Lucian Bode, când a fost în vizită la Neamț, cei 6 kilometri ai E-85 au fost preluați pentru reabilitare şi întreţinere de către Compania Naţională de Infrastructură Rutieră.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a anunțat că se fac deja lucrări de asfaltare pe DN 2 – E 85, pe tronsonul cuprins între limita cu județul Iași – intrare municipiul Roman.

Infrastructura rutieră din județul Neamț, o prioritate pentru Guvernul PNL, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAsta este o dovadă clară a faptului că Guvernul PNL se preocupă de situația din județul Neamț și vine cu proiecte concrete.  Aș vrea să reamintesc că fiecare proiect își are locul și rolul pe harta infrastructurii din Moldova, din România, nu există concurență. Întreg portofoliul de proiecte și investiții din domeniul transport și feroviar din Moldova și Neamț are susținerea Guvernului României și ele vor fi duse la îndeplinire.

Alături de prefectul județului Neamț – George Lazăr și de reprezentanți ai Direcției Regionale Drumuri și Poduri Iași, am mers pe teren să urmărim modul în care se lucrează pentru refacerea carosabilului de pe E85. Este o lucrare importantă și mă bucur că se execută într-un ritm alert, iar ceea ce a rămas în urmă se vede că este de calitate”, a declarat Lucian Micu primarul municipiului Roman.

Infrastructura rutieră din județul Neamț, o prioritate pentru Guvernul PNL, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAș dori să le mulțumesc colegilor din Guvern și în mod special ministrului Transporturilor Lucian Bode care și-a ținut promisiunile față de romașcani și nemțeni. Mă bucur că s-au găsit soluții pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare pe DN 2 – E 85. Infrastructura rutieră este necesară în județul nostru și în toată regiunea Moldovei. Ne ținem de promisiuni pentru că ne interesează binele nemțenilor”, a declarat Laurențiu Leoreanu deputat PNL Neamț.

Împreună echipa PNL Neamț va rezolva cu adevărat toate problemele județului.

Mugur Cozmanciuc Deputat – Președintele PNL Neamț

Articolul precedentPreședintele Klaus Iohannis solicită Guvernului să revină asupra acordului cu Patriarhia: „Stați acasă, altfel după sărbători vom avea înmormântări!”
Articolul următor15 aprilie: Oficial – 40 noi cazuri confirmate în Neamț, 30 noi cazuri pozitive în Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Bun, Romanul la putere.
    Dar cum pot PNL-istii (de fapt PDL-istii) sa se laude ca „Investițiile în infrastructura rutieră a județului Neamț continuă…” cand lucrarile la DN15 Bicaz – Poiana Largului au fost sistate de 6 luni, in bataie de joc la adresa multor mii de concetateni, la ordinul aceluiasi ministru pe care il lauda? Probabil ca ochelarii de cal pe care ii poarta nu le permite sa vada decat in propria curte. Am mai trait o astfel de optica in negura anilor PDL-isti, in care pinalty, leoreanu, udrea si gastile lor conduceau judetul dupa propriile interese, iar urmarile acelei epoci de aur se vad inca si se vor mai vedea inca o buna bucata de vreme.
    In rest, sanatate !

Comments are closed.