0:00

Etapa a II-a de vaccinare a demarat, cel puţin în teorie, vineri, 15 ianuarie. Din păcate, debutul a fost marcat şi de poticnelile de rigoare. Pentru a lămuri cum se fac programările, Ministerul Sănătăţii (MS) a oferit, pe pagina proprie de Facebook, mai multe infografice. „Este important ca, în prima fază a acestei etape, să dăm prioritate vârstnicilor și persoanelor cu boli cronice. Primim un număr limitat de doze de vaccin în România, iar sănătatea celor mai vulnerabili dintre noi este o prioritate. În ceea ce privește funcționarea platformei de vaccinare, specialiștii STS desfășoară activitățile tehnice necesare pentru asigurarea funcționării în condiții de siguranță a acesteia”, precizează MS. Infograficele oferite de MS sunt următoarele:
INFOGRAFICE Cum se fac programările pentru etapa a II-a de vaccinare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiINFOGRAFICE Cum se fac programările pentru etapa a II-a de vaccinare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiINFOGRAFICE Cum se fac programările pentru etapa a II-a de vaccinare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiINFOGRAFICE Cum se fac programările pentru etapa a II-a de vaccinare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiINFOGRAFICE Cum se fac programările pentru etapa a II-a de vaccinare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiINFOGRAFICE Cum se fac programările pentru etapa a II-a de vaccinare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPlatforma de programare se poate găsi AICI. În România se utilizează două tipuri de vaccin, cel realizat de Pfizer-BioNTech (Comirnaty) şi Moderna, iar diferenţele dintre cele două sunt următoarele:
INFOGRAFICE Cum se fac programările pentru etapa a II-a de vaccinare, ZCH NEWS - sursa ta de informații(M. CONSTANTINESCU; INFOGRAFICE: M.S.)
Articolul precedentL1 Debut nefavorabil în 2021 pentru FC Botoşani; Poli Iaşi a făcut egal la Târgovişte
Articolul următorO femeie și un copil – de pe pârtie, la spital
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.