reclama autocenter

Actualizare: Mama a fost externată din Urgența Spitalului Roman. Medicii de la Spitalul pentru copii „Sfânta Maria” Iași sunt rezervați față de starea copilei care a supraviețuit atacului tatălui.

Poliția Neamț a făcut în această după-amiază câteva precizări despre acest caz, prin intermediul purtătorului de cuvânt, Ramona Ciofu:

În această dimineață, 6 noiembrie, un caz înfiorător a bulversat locuitorii de pe strada Decebal, municipiul Roman. Un om de afaceri care locuiește la blocul 1 și-a înjunghiat soția și pe cele două fiice în vârstă de nici 3 luni. Una dintre fetițe a murit, avea mai multe plăgi înjunghiate în zona pieptului, iar cealaltă este în stare gravă la Iași, cu abdomenul tăiat. Mama copilelor, de 34 de ani, a fost și ea rănită și primește îngrijiri în CPU Roman.

Tragedia este cu atât mai surprinzătoare cu cât familia Damian este cunoscută drept liniștită și împlinită. Ionuț Nicolae Damian (foto, sursa roman24), care are o firmă de termopane și transport, în vârstă de 40 de ani, a fost reținut de polițiști și este audiat. Ancheta se desfășoară sub coordonarea Parchetului Neamț.

Vecinii spun că erau oameni liniștiți, nu au creat niciodată probleme. S-ar părea că din vara acestui an afacerile familiei au intrat într-un declin puternic, ceea ce ar putea fi cauza unei căderi psihice a bărbatului și care a condus la această tragedie.

Vom reveni cu detalii.

Angela Croitoru

Articolul precedentUltima beție: un bărbat a murit după ce a căzut de pe un tractor
Articolul următorArd de o zi 10 hectare de lizieră la Tazlău