0:00

Individul care a înjughiat două femei pe stradă a fost prins, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă luni de cercetări, poliţiştii din Suceava l-au prins pe individul care a înjunghiat două femeie pe stradă şi a fost la un pas de a le ucide. Bărbatul, care are 36 de ani, a fost internat de urgenţă, prin decizia instanţei, şi urmează să fie expertizat psihiatric. Pe numele lui există două dosare de tentativă de omor.

Prima agresiune a fost comisă în seara de 25 august 2015. „Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 21:50, în timp ce o femeie de 55 de ani se deplasa singură pe aleea dintre străzile Prof. Leca Morariu şi str. Universităţii în apropierea Şcolii de Artă Suceava, din spate a venit un bărbat necunoscut, care fără să-i spună ceva sau să-i ceară vreun bun, i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zona spatelui şi gâtului, după care a fugit”, se arată în comunicatul IPJ Suceava. „Ulterior, la 22.01.2016, orele 06.21, prin SNUAU 112, o persoană din municipiul Suceava a sesizat despre faptul că o femeie a fost lovită cu un cuţit lângă alimentara din cartierul Areni. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în dimineaţa zilei de 22.01.2016, în jurul orei 06, o femeie de 54 ani, localnică, a plecat de la domiciliul spre serviciu, iar în faţa alimentarei din cartierul Areni, a auzit din spate nişte paşi grăbiţi, fără a da importanţă. Imediat a simţit o lovitură în zona spatelui, iar când s-a întors a observat un bărbat fugind”.

Pe 19 februarie, agresorul a fost prezentat instanţei Tribunalului Suceava, care a dispus „luarea măsurii de siguranţă a internării medicale provizorii până la însănătoşire sau până la ameliorarea stării de sănătate care să înlăture starea de pericol”. (C.M.)

 

 

Articolul precedent„Antrenament” pentru Evaluarea Națională
Articolul următorFamilie lovită de de două ori de incendiu în două zile
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.