reclama autocenter

papagalii fara bilet

O vraghie cheptoasă care s-o oploșit pă la ANI, auzind că noi tot pomenim dă rachiu` de smochini păroase, ne-o contactat pă firu ` scurt, cum că îi curioasă dacă are efecte afrodinsiace. Și cum totu` se face la schimb ne-o dat de știre cum că se lucră la un listoi baban dă conselieri, premari și alți aleși cu unanimități gheboase, care suferă de molima ce l-o cuprins și pă deceveu de la noi : incompatibilitatea. Acuma, noi i-am tremis rachiu`, dar nu la pet, ci cât să guste, da` nu credem să aibe efect, că vraghioiu` intră primăvara pe interes. Asta una. A doua e că am pus rămășag cu cumătru`, că se lasă cu o grevă din picioare la Govern, unde se vor mai dansa niște pinguini, licurici și alte danțuri de grevă, de o să se pocnească pe ei de râs cei ce i-o ales.

Numa` ce am scris dă creștinii de la salvarea Bicazului, că s-or apucat dă ping pong și o început să plouă cu soluții de gen pentru inviorarea stării de spirit pe la o seamă de instituții. Ăsta den mijloc vrea filme deocheate cu găini rumene și cartofi copți, la APIA cică e vorba să puie două mese de ping pong alăturate să se joace patru la patru, plus vreo 12 scaune pentru spriț în pauzele dintre seturi. La DSP se dorește o masă de masaj fără finalizare pentru dom` derector și tot o masă da`de negocieri bărboase la cejeu. Acuma ne gândim și la o măsuță de cafeli pentru dom` prifect plus o odaie cu muzică lină, apă cu susur și pixuri care să scrie singure pentru concursu`de dom` derector de la șpetal. Și uite așa să nu vă mire dacă slujbașii den instituțiile pe care o să le vizitați, o să fie veseli, o să vă zică câte un banc două cu negri și o să plecați la fel cum ați fi venit. Adică, degeaba.

Merge o dumă pidosnică cum că o seamă de păduri ar fi atacate de un fel de păduche lânos, cu șase chicioare și dinți auriți, care n-o găsit altceva de făcut decât să se înfrupte din coniferele de la noi. Măi, și al dracu` gărgăune, s-o pus taman unde se plănuiește oarece viloaie de făcut, adică, un motiv bimbaș și serios de tăiat pădure ca să se face căși. Pe scurt, loturile atacate de porcu` ăsta de păduche, se află pă lista neagră de tăiat, ambalat, plecat. Acuma nu știm dacă păduchele ăsta dispare odată cu copacele, dar o să aflăm de la viitorii locatari ori poate mai devreme de pe la un proces, de pe la o demisie, că ăsta mușcă și se dă la om. Așa că grijă pe unde merjeți după lemne.

Articolul precedentBăsescu vrea să pună la punct Ungaria
Articolul următorZilele Comunei Vânători, ediţia a VIII-a