0:00

Un pacient care aștepta să fie consultat a provocat agitație, după ce a furat portofelul unei femei care aștepta la UPU Piatra-Neamț.

Incidentul s-a produs în această seară, 30 aprilie, cu puțin înainte de ora 18,30. Imediat ce a realizat că nu mai are portofelul, femeia s-a adresat cadrelor medicale, știind că Urgența este supravegheată video. Câțiva asistenți medicali au intervenit, bărbatul a început să facă scandal, susținând că nu are nici o vină. Tot mai nervos, el a fost imobilizat de o asistentă, care a fost înjurată și la un pas de a fi lovită. Între timp, cineva a sunat la 112 și intervenția polițiștilor a pus capăt incidentului. „Felicit conducerea UPU pentru modul calm în care a fost gestionată situația. A fost anunțată poliția, iar cel care a sustras portofelul a fost condus la secție de echipajul de poliție. Portofelul a fost găsit în pantalonii pacientului”, a declarat  Alexandru Filimon, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

LE: După publicarea știrii, o cititoare, martoră la incident, ne-a transmis un mesaj potrivit căruia asistenta curajoasă este „doamna de la Serviciul de Ambulanță care i-a ținut frâu tâlharului și a făcut posibilul ca dânsul să nu fugă, ea fiind și cea care a descoperit unde este ascuns portmoneul”.

C.I.

Articolul precedentTârgu Neamț: Autoturism intrat într-un cap de pod. Șoferul rănit grav
Articolul următorDe luni, 2 mai, elevii reiau cursurile – urmează teze, evaluări naționale și examene