Un banal conflict între un câine, plimbat în lesă de stăpâna lui, şi un om care nu i-a plăcut câinelui, a necesitat intervenţia poliţiştilor. Cineva, care a văzut omul scoţând un cuţit, să se apere de câinele furios, a sunat la 112, în această seară (16 noiembrie). La locul incidentului, în zona centrală a oraşului, în apropierea magazinului Altex, s-au dus poliţiştii de la municipiu, care l-au luat pe bărbat şi l-au dus la sediu.

Este vorba despre Marin P, de 52 de ani, din Dragomireşti, un bărbat care-şi face veacul pe străzile din Piatra-Neamţ. Nu are adăpost şi a motivat că foloseşte cuţitul, care are lama de 12 cm, să-şi taie pâinea şi salamul. Indiferent de motivaţie, va fi sancţionat pentru port de armă albă.

Marin P. este cunoscut ca paşnic şi cuminte, niciodată nefiind implicat în vreun conflict. Când poliţiştii l-au urcat în dubă a început să plângă şi a spus că, efectiv, s-a speriat de câine.

C.M.

 

Articolul precedentAvertisment de la poliție: șoferii prinși beți în trafic se ”trezesc” la arest
Articolul următorL3 Foresta Suceava-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ 1-0 (0-0)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Instinctul de conservare te face sa te aperi deci cred ca omul a avut dreptate ca a sarit la caine, dar doamna ce plimba cainele ce nu avea botnita a fost dusa la sectie? Ca nu mai poti sa iti plimbi copii fara sa calci in rahat de caine ori fara se te latre vreunul. Deci daca omu nu are antecedente dupa parerea mea cred ca poate umbla aproape cu „orice ” la el daca nu face uz sau nu face public. Parie ca sunt alti multi care umbla cu diverse prin buzunare s8 noi nu stim.

Comments are closed.