0:00

Un tânăr pietrean de 23 de ani riscă să petreacă după gratii următorii câțiva ani, după ce a înjunghiat un amic, în urma unui conflict spontan. El a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de tenativă de omor, iar magistrații Tribunalului Neamț l-au condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare. La această sancțiune s-a adăugat o alta, mai veche, pedepsele au fost contopite, și a rezultat o sancțiune de 3 ani și 10 luni de detenție.

Închisoare după o agresiune la beție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrin aceeași hotărâre, el a fost obligat la plata a 16.600 de lei către Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, aceasta fiind suma cheltuită de unitatea spitalicească cu cel înjunghiat de pietrean. La acești bani se mai adaugă alți 2.000 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Decizia Tribunalului Neamț din 27 aprilie nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău.

Închisoare după o agresiune la beție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe menționat este faptul că tânărul este arestat de la data faptei, 8 mai 2022, iar la pronunțare judecătorii au menținut privarea de libertate. Agresiunea a avut loc în reședința de județ, în urmă cu aproximativ un an, când agresorul ar fi consumat alcool împreună cu un amic, iar la beție s-au luat la ceartă. Amicul i-ar fi dat o palmă, iar tânărul pietrean a reacționat violent, a scos un cuțit și l-a înjunghiat (amănunte aici). (G.S.)

Articolul precedentInteres major pentru programul „Casa Verde”
Articolul următorCasino live: ce avantaje ai când joci online 
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.