Incendiul de la Piaţa Târgu Neamţ, provocat de un scurtcircuit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii au stabilit că incendiul care a afectat 3 firme, care-şi desfăşoară activitatea în Piaţa Târgu Neamţ, a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Suprafaţa pe care s-a manifestat focul a fost mai mică decât cea estimată iniţial, iar pagubele se ridică la 260.000 de lei.

Firma la care a izbucnit incendiul a pierdut bunurile dintr-un spaţiu de 60 mp, inclusiv congelatoare, maşină de spălat, grătar electric, dar şi tâmplăria, lambriul şi acoperişul, iar cele două la care s-a propagat au avut pagube doar la acoperişuri şi la tavanele placate cu rigips.

“Suprafaţa estimată iniţial a fost mai mare pentru că ieşea fum de peste tot, însă s-a acţionat foarte bine, incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite şi pagubele au fost minime faţă de ce ar fi putut să fie”, a declarat colonelul Ioan Niţică, şeful ISU Neamţ. “A fost un pic de noroc şi că s-a întâmplat ziua şi a fost observat şi anunţat la timp, dacă se întâmpla noaptea lucrurile ar fi stat altfel”.

C.M.

Articolul precedentCopil de 3 ani intoxicat grav, dus la Iași
Articolul următorPrins cu ţigări de contrabandă, lăsat fără maşină
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.