Un incendiu puternic a izbucnit astăzi, 22 octombrie, în jurul orei 13.15 la o gospodărie din comuna Bălăceana, județul Suceava.

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii SVSU Bălăceana și Ilișești, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars două anexe din lemn și acoperite cu tablă pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și acoperișul casei de locuit cu învelitoare din draniță și tablă pe aceeași suprafață. Au mai ars bunurile materiale din interiorul celor două anexe și s-au degradat planșeul, pereții și pardoseala casei de locuit”, notează comunicatul ISU Suceava.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor provenite de la o sobă fără acumulare de căldură(metalică) amplasată necorespunzător față de materialele combustile.

A fost nevoie de aproape o oră și jumătate pentru ca pompierii să reușească să stingă focul, salvând și restul casei de locuit și adăpostul de animale.

ZCH

Articolul precedentCNSU: 30 de zile de restricții. Fără nunți, program redus la magazine, vacanță 2 săptămâni pentru elevi
Articolul următorGeorge Lazăr, președinte PNL Neamț: „PNL adoptă măsuri concrete în contextul creșterii prețurilor la energie”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.