0:00

Știre actualizată. Incendiu la un bloc din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: În jurul orei 16:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Petru Rareș în municipiul Piatra Neamț. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri  și SAJ Piatra Neamț.

La ajungerea salvatoriloriIncendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum în interiorul unei băi a unui apartament situat la al doilea etaj.  În interiorul apartamentului nu se aflau persoane.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. A ars o cadă,  o mașină pentru spălat haine, o ușă și s-au deteriorat pereții apartamentului.

Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului s-a acționat pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării. O parte din locatarii blocului s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, a anunțat ISU Neamț.

Știre inițială: Un incendiu ce s-a manifestat cu mare degajare de fum, a fost anunțat în dispeceratul ISU Neamț în aceastî după amiază, 29 noiembrie 2022, în jurul orei 16:30. Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un bloc de locuințe de pe strada Petru Rareș din Piatra Neamț. Focul se manifesta la un apartament de la etajul doi al imobilului.

Până la sosirea forțelor de intervenție locatarii s-au autoevacuat. Din fericire nu sunt victime, pentru că în apartamentul cuprins de foc nu erau persoane. Pompierii intervin și la acest moment.

Vom reveni cu amănunte.

(G.S.)

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentFOTO. Ziua Națională a Românei marcată în avans la Colegiul ”Gheorghe Cartianu”
Articolul următorCod galben de ceață în Neamț, Suceava și Botoșani
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.