pietricica turism

Actualizare: În clădirea unde a izbucnit incendiul sunt o moară, o brutărie, unde deposit de făină și niște buncăre. Incendiul a izbucnit în depozit unde se aflau 80 de saci așezați în stive (4 tone de făină în total) iar incendiul a fost provocat de un cablu electric care trecea printre sacii respective. Norocul patronului a fost că s-a dus să-și ia buletinul ca să meargă la vot și a văzut că iese fum din deposit. Incendiul a fost stins înainte să se extindă la celelalte încăperi astfel încât paguba constă doar în cantitatea de făină compromisă.

După ce au lichidat flăcările, pompierii au stabilit drept cauză un scurt circuit electric produs la un conductor deteriorat.

Știre inițială: Un incendiu de amploare a izbucnit astăzi, 26 mai, la o brutărie din Roman. Conform informațiilor oferite de ISU Neamț a luat foc depozitul de făină iar pompierii militari din localitate au plecat la intervenție cu trei autospeciale de stingere, cu un autocamion și o ambulanță SMURD. Vom reveni cu detalii.