0:00

Două imobile au ars ca un rug în urma unei acțiuni neglijente, incendiul fiind provocat de arderea unor resturi vegetale. Evenimentul nedorit a avut loc pe 24 martie, în localitatea Buruienești, din comuna Doljești și a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 14:00.

Incendiu din neglijență: două case au ars iar un bărbat a suferit arsuri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAu intervenit militarii de la Detașamentul de pompieri Roman, SVSU Doljești și SAJ Roman. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta în podul și la acoperișul a două construcții cu parter și mansardă și într-o cameră a uneia dintre acestea. Din interiorul unei anexe gospodărești, până la sosirea pompierilor, localnicii au evacuat un cal.

Incendiu din neglijență: două case au ars iar un bărbat a suferit arsuri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFocul a mistuit acoperișurile celor două construcții pe o suprafață de 50 mp și 100 mp și bunurile materiale depozitate în interiorul unei camere. Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului s-au evacuat elemente de mobilier și alte bunuri din camerele uneia din construcții. Prorietarul gospodăriei, un bărbat de 57 de ani a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare. ”Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului  SAJ, ulterior fiind transportat la CPU Roman. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise”, conform ISU Neamț. (G.S., FOTO: ISU Neamț)

Articolul precedentIncendiu provocat la Săbăoani
Articolul următorAccident cu un copil de 12 ani care conducea o trotinetă electrică
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.