0:00

Un scurtcircuit electric a produs pagube materiale semnificative în două gospodării din localitatea Nemțișor. Incidentul a avut loc la data de 16 mai, în jurul orei 15:56. La fața locului, au fost mobilizate forțe și mijloace de intervenție cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei construcții în formă de L, ce includea o locuință și o anexă gospodărească, precum și la acoperișul unei case P+1 dintr-o altă gospodărie.

Incendiu devastator în comuna Vânători Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPagubele au fost semnificative, arzând acoperișul locuinței și al anexei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, izolația exterioară a casei P+1 pe o suprafață de 120 mp și acoperișul pe o suprafață de 280 mp. De asemenea, tâmplăria aferentă etajului a fost grav deteriorată. Bunurile aflate în interiorul celor două case, inclusiv aparate electrocasnice, materiale textile și obiecte de uz casnic, au suferit daune considerabile.

Incendiu devastator în comuna Vânători Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat de 43 de ani, ce a suferit ușoare intoxicații cu fum, a fost asistat medical de echipajul SMURD la locul evenimentului. Un alt bărbat de 45 de ani, cu leziuni la membrul superior drept a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric”, potrivit ISU Neamț.

Denisa POPA

FOTO: ISU Neamț

Articolul precedentAccident rutier pe strada Dimitrie Leonida din Piatra Neamț
Articolul următorComunicat de presă. La Neamț, PSD a dovedit: s-a semnat contractul de finanțare pentru NOUL SPITAL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.