0:00

Un puternic incendiu a afectat gospodăria unui localnic din Mastacăn, comuna Dragomirești. Nenorocirea a avut loc pe 9 iunie, foarte aproape de lăsarea întunericului. Pentru stingerea flăcărilor, ce se manifestau cu mare degajare de fum, au intervenit voluntarii de la SVSU Dragomirești și SVSU Războieni, precum și militari de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiu de proporții: o familie cu patru copii a rămas pe drumuri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa sosirea salvatorilor, flăcările cuprinseseră locuința și două anexe gospodărești, existând posibilitatea propagării la o altă casă învecinată. A ars locuința pe o suprafață de aproximativ 120 mp, anexele gospodărești cu o suprafață de aproximativ 200 mp, cu bunurile din interiorul acestora (documente, aparate electrocasnice, materiale textile și alte bunuri de uz casnic).

Două persoane, o femeie de 82 de ani și o fată de 16 ani, au fost asistate medical de echipajul SMURD deoarece au suferit atacuri de panică. Coșul de fum deteriorat a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, conform ISU Neamț.

(G.S.)

FOTO ISU Neamț

 

Articolul precedentAccident în Piatra Neamț: o șoferiță începătoare a acroșat un biciclist
Articolul următorBărbat decedat în gara din Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.