0:00

Azi noapte, 26 iulie, aproape de ora 1, un incendiu a izbucnit la o hală de producţie a fabricii de ceramic Cersanit din Roman, în urma defectării unui aparat de măsură şi control al unui uscător. Acesta s-a supraîncălzit, producând o flacără ce a cuprins, în scurt timp, o zonă de aproximativ 300 de mp din hală. Muncitorii au ieșit la timp din hală, neexistând victime.

“La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la uscătoare de produse ceramice dintr-o hală de producție, pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă trei autospeciale de stingere, dintre care una de la Detașamentul Piatra-Neamț“, a precizat lt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Au ars 80 de cărucioare pentru transportul produselor ceramice, suporți din poliuretan, mai multe rafturi confecționate din lemn, instalații și cablaje electrice.

Angela Croitoru

Articolul precedentUrsul a coborât la Bicaz Chei!
Articolul următorIncendiu la o casă din Cândeşti