0:00

Un incendiu provocat de o afumătoare lăsată nesupravegheată a avut loc pe 19 decembrie la gospodăria unui sătean din localitatea Grințieș. Salvatorii au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispeceratul ISU Neamț înainte de ivirea zorilor, în jurul orei 04:30. Au intervenit militarii de la Garda 2 de Interveție Poiana Teiului, forțele profesioniste fiind sprijinite de voluntarii de la SVSU Grințieș.

Incendiu de la afumătoare: un adăpost de animale s-a făcut scrum, ZCH NEWS - sursa ta de informații

La ajungerea acestora incendiul se manifesta la un adăpost pentru animale și plante furajere și la o afumătoare, cu posibilitatea propagării la locuință. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars acoperișul adăpostului de animale pe o suprafață de aproximativ 100 mp, o tonă de plante furajere, afumătoarea, dar s-au deteriorat și alte bunuri din interiorul construcției, unelte, scule, cereale, o bicicletă. „Sistemul de gătit lăsat nesupravegheat (afumătoare) a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț.

Incendiu de la afumătoare: un adăpost de animale s-a făcut scrum, ZCH NEWS - sursa ta de informații

FOTO ISU Neamț

(G. S)

Articolul precedentVerificări în centrele rezidențiale de servicii sociale
Articolul următorNeamț. Profesoară de engleză amendată penal pentru purtare abuzivă: 12 elevi au fost agresați verbal și fizic
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.