Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Cut, comuna Dumbrava Roșie, și-a pierdut viața în urma unui incendiu violent ce a cuprins casa în care locuia. Tragedia a avut loc în noaptea de 7/8 august, flăcările fiind zărite prea  târziu. Apelul pentru ajutor, prin numărul unic de urgență 112 a fost înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 00:13.

Incendiu cu victimă: un bărbat a murit din cauza unei țigări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa locul indicat de apelant, strada Salcâmilor din comuna Dumbrava Roșie, au intervenit trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, forțele profesioniste fiind sprijinite de voluntarii de la SVSU Dumbrava Roșie.

La sosirea acestora focul cuprinsese două camere și acoperișul casei, existând posibilitatea propagării la anexele gospodărești. „Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Din păcate, în interiorul unei camere a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 64 de ani. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul”, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț. (G.S.; FOTO: ISU Neamț)

Articolul precedentÎnșelăciune de 18.000 lei
Articolul următorColonelul Cucoș trimis în judecată în dosarul „agresării manifestanților la 10 august”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.