0:00

Două gospodării au fost afectate de foc în ambele cazuri cauza de producere fiind scurtcircuit electric. Primul dintre evenimente a avut loc pe 9 iulie, foarte aproape de miezul nopții, pompierii militari fiind solicitați în localitatea Țuțcanii din Vale, comuna Bahna. La sosirea salvatorilor flăcările se manifestau generalizat la acoperișul locuinței și în interiorul a două camere, cu posibilitatea propagării la o anexă din gospodărie.

Incendii provocate de scurtcircuit: două persoane au suferit atacuri de panică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiA ars acoperișul pe o suprafață de 80 mp și bunurile aflate interiorul camerelor. “Doi bărbați de 55 și 51 ani ce au suferit atacuri de panică au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, dar au refuzat transportul la spital“, anunță ISU Neamț.

Incendii provocate de scurtcircuit: două persoane au suferit atacuri de panică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa scurt timp, un alt incendiu a fost anunțat la o locuință din Turturești din comuna Girov, unde ardea acoperișul și o terasă din lemn alipită de casă. Flăcările au mistuit aproximativ 200 mp din acoperiș (construit din lemn și acoperit cu tablă), bunuri aflate în mansardă (mobilier, electrocasnice, materiale textile, etc) și terasa din lemn. “Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric. Nu au fost victime“, conform ISU Neamț. (G.S.; FOTO: ISU Neamț)

Articolul precedentVIDEO. Două ore de protest al angajaților CAS, fără program cu publicul
Articolul următorÎncăierare la Tămășeni: patru tineri au fost reținuți
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.