Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Piatra-Neamț, a fost reținut de polițiști, în ziua de 20 mai, după ce și-a agresat soția. Femeia, care solicitase și obținuse un ordin de protecție provizoriu, a sunat la 112 și a sesizat că a fost lovită.

”Echipajul de poliție care s-a deplasat la domiciliul femeii, l-a găsit în curtea locuinţei pe soțul acesteia, în vârstă de 66 de ani, și au stabilit că faţă de acesta a fost emis anterior un ordin de protecţie provizoriu, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie. În urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul s-a întors la domiciliu la data de 17.05.2019, chiar după emiterea ordinului de protecţie, iar în data de 20 mai, ar fi agresat-o fizic pe soţia sa”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru violenţă în familie şi nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu. Polițiștii l-au introdus în arest pentru 24 de ore, urmând ca magistrații să decidă dacă iau o măsură mai aspră în privința lui. (C.M.)