ghicitoare cartiPolițiștii suceveni au reţinut o femeie de 23 de ani, din Iaşi, pe care o acuză de înşelăciune şi şantaj, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Suceava. Tânăra a fost prezentată ulterior la Judecătoria Suceava, care a decis să o aresteze 30 de zile. Poliţiştii au stabilit că tânăra solicita sume de bani, invocând calități speciale pe care le-ar avea, adică cele de “tămăduitoare”.

“La data de 11.11.2015, o femeie de 26 ani, a sesizat faptul că, începând cu 06.11.2015 a apelat la o «tămăduitoare», care a înșelat-o cu suma de 4.900 lei. Totodată, aceasta a amenințat-o, în mod repetat, că va comunica informații compromițătoare despre ea, obținute ca urmare a discuțiilor purtate, dacă nu îi va mai remite și suma de 2.500 lei”, se precizează în comunicatul citat.

Polițiștii au identificat persoana în cauză în Galați. În urma probatoriului administrat și audierii tinerei, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pe o durată de 24 de ore a acesteia sub aspectul comiterii infracțiunilor de înșelăciune, reținându-se că, începând cu data de 6 noiembrie, inculpata, cunoscută ca și “tămăduitoarea Irina” – persoană care ghicește în cărți – i-a solicitat persoanei vătămate, în trei tranșe, suma de 4.900 lei, pentru “incantații” și “protecție”.

“Începând cu data de 10.11.2015, a amenințat persoana vătămată, în mod repetat, că, dacă nu îi va remite și suma de 2.500 lei, va da în vileag informații compromițătoare din mediul familial, creându-i victimei o stare de temere în acest sens. Totodată s-a dispus și punerea sub sechestru în vederea recuperării prejudiciului a unui autoturism aparținând inculpatei, în valoare de 7.000 euro, vehicul ce a fost indisponibilizat la sediul poliției”, se mai precizează în acelaşi comunicat.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale a inculpatei. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTRAGEDIA COLECTIV: #60
Articolul următorFC CEAHLĂUL: Pe cine trimite Chertic pe teren în meciurile oficiale?
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.