Încă un pacient infectat cu COVID-19 a decedat în Neamţ, numărul cazurilor noi în creştere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri, 24 august, un bărbat de 63 de ani din Roman, confirmat pozitiv cu COVID-19 a decedat. El era internat la Terapie Intensivă în Spitalul Municipal Roman, cardiac şi cu alte boli asociate, potrivit informaţiilor furnizate de Elena Sterpu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Neamţ.

Astăzi, 25 august, în Neamţ au fost confirmate pozitiv 29 de persoane infectate cu SARS-COV-2. Atât în judeţ cât şi la nivel naţional numărul cazurilor noi este în creştere, 849 de români au fost înregistraţi pozitiv în ultimele 24 de ore.

Incidenţa la nivel judeţean este de 0,27 la mia de locuitori, iar numărul total de cazuri, de la începutul pandemiei până în prezent, este de 19.229.

incidenta L 25.08.2021

În comuna Săbăoani există un focar de infecţie, numărul cazurilor a crescut vertiginos aici, ajungând astăzi la 30, iar incidenţa aici a atins 2,51 la mia de locuitori.

În Urecheni şi Ţibucani a apărut câte 1 caz nou. În municipiul Piatra Neamţ sunt 3 cazuri noi, numărul acestora ajungând la 46 în ultimele 14 zile şi o incidenţă de 0,41 la mie. Şi în Roman şi Târgu Neamţ a mai apărut câte 1 caz nou, dar incidenţa în cele două localităţi rămâne scăzută, 0,03 la mie, resepctiv 0,30 la mie.

Angela Croitoru

Articolul precedentCod portocaliu în județele Bacău, Iași, Neamț și Vaslui
Articolul următorTârgu Neamţ: Rossal colectează separat deşeurile reciclabile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.