tigari moldoveni 02Polițiștii de frontieră ieşeni au depistat, marţi, 3 noiembrie, un cetățean român, care transporta cu un atelaj 57.000 de țigarete de contrabandă, se precizează într-un comunicat de presă.

“Un echipaj a oprit atelajul pentru verificări, ocazie cu care a constatat că persoana în cauză este cetățeanul român G.M., în vârstă de 67 ani, domiciliat pe raza județului Iași, care a mai fost depistat transportând, tot cu un atelaj hipo, țigări de contrabandă în luna aprilie a acestui an. În atelaj, mascate sub coceni de porumb, au fost descoperite șapte sacoșe din rafie, în care erau țigarete cu timbru de acciză Republica Moldova. În urma inventarierii conținutului sacoșelor a rezultat cantitatea de 57.000 țigarete, marca Plugarul, de proveniență Republica Moldova”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITPF Iași, comisar de poliţie Mihaela Denis Lazăr.

Ca şi ceilalţi “norocoşi” de care am mai scris, bărbatul a declarat că a găsit țigaretele în apropiere de frontieră. Mai inteligent ca alţii, el a mai precizat poliţiştilor că intenționa să le transporte la Postul de Poliție Golăești, pentru a le preda.

Țigaretele în valoare de aproximativ 12.644 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE Balurile bobocilor, doar în cluburi controlate de pompieri OPINIA PREFECTURII
Articolul următorISU NEAMŢ: Cluburi sau discoteci fără autorizaţie de securitate la incendiu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.