pietricica turism

Actualizare:Polițiștii au stabilit că un bărbat de 62 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe DN 2, în afara localității Cordun, n-a păstrat distanța față de un alt autoturism, care era condus de un tânăr de 28 de ani, din Roman, și rula în fața sa. Cele două mașini s-au ciocnit, iar tânărul a fost rănit și transportata la spital.Ambii șoferi au fost testați și niciunul nu consumase alcool.

După cumplitul accident de azi noapte de la Bistricioara, în care și-au pierdut viața 4 tineri, alte două accidente s-au produs astăzi, 3 iulie, pe drumul țevilor (Roman) și, la scurt timp, la Ruseni, comuna Borlești. Accidentul de la Roman s-a soldat cu o victimă, după ce un autoturism a fost lovit, din spate, de un alt autovehicul. Și în accidentul de la Ruseni este tot o victimă. Vom reveni cu detalii, pe măsură ce le vom obține.

Singura veste bună este că autocarul despre care se spunea, în această dimineață, că s-a răsturnat la Potoci, era de fapt cu o roată în șanț și nu a fost nimeni rănit.

C.M.