reclama autocenter

Astăzi, 31 ianuarie, alte 46 de persoane din județul Neamț au fost testate pozitiv la coronavirus, din 1.825 cazuri noi în țară. Au fost lucrate mai puține teste la nivel național: „În ultimele 24 de ore au fost efectuate 12.200 de teste RT-PCR (6.417 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 5.783 la cerere) și 2.935 de teste rapide antigenice”, potrivit Grupului de Comunicare Strategică .

Rata de infectare în județul Neamț este de 1,33 la mie astăzi (față de 1,3 ieri). Municipiul Piatra-Neamț a trecut astăzi la o incidență de 3,03 la mie și este pe locul doi la numărul de cazuri noi, după comuna Grințieș care astăzi a scăzut până la 3,36 la mie. Situația în localitățile unde sunt cele mai multe cazuri active, transmisă de Prefectura Neamț, este următoarea:

rata 31ian prefectura

La nivel național, de ieri și până astăzi s-au înregistrat 71 decese la pacienți pozitivi, dintre care doar doi nu mai aveau și alte boli. În spitalele din țară sunt internați 7.763 de pacienți infectați, dintre care 997 în secțiile ATI.

C.I.

Articolul precedentTradiții românești: un bărbat din Vânători i-a dat cu ranga în cap fratelui său
Articolul următorA lovit un bărbat cu mașina, l-a proiectat în șanț și a plecat